Tilbakeee

Heiheii :) 

Jaja,, nå er jeg tilbake for en litenstuund,, er ikke sikker på om jeg kommer til å bli her.. 
Etter jeg begynte i 8ende så har det blitt så mye lekser og stor overgang. må øve til prøver nesten hele tiden, så jeg har liksom ikke tid..  Uansett så følte jeg at det ikke var noe vits uansett siden jeg ikke hadde noooen lesere, en stund hadde jeg mange men jeg mistet fler og fler. Skriver sikkert ikke noe spennende uansett. På gamlebloggen min byl.blogg.no ( som er slettet ) hadde jeg syykt mange lesere,, bra statistikk,. men en jeg kjente sa at jeg ikke burde blogge,, jeg tok rådet hans og slettet hele bloggen.. ANGRER! Det er så dumt at jeg gjorde det men jeg hadde sikkert ikke blogget på en stund uansett.. Det er liksom så gøy å lese andre blogger og se at de faktisk er sykt flinke som: Erica Kvam og Voe! De gjør det så sykt bra! Selvom Voe sluttet med den andre bloggen og laget et nytt domene har hun sykt mange lesere.. Jeg ser folk i klassen som har så sykt bra ting å blogge om.. Hverdagen min er ikke noe spennende liksom. Når jeg leser disse bloggene tenker jeg bare at,, HALLOOO,  Sykt at de er så flinke.. Kommer aldri til å bli så flink.. jeg har lyst til å bli sett.. at jeg f.eks har standarlesere som med en gang de er på pcen bare tenker.. Oi shit,, Byl16.blogg.no.. Må se om hun har skrivd noe nytt! Jeg har så sykt lyst til det liksom.. Har lyst til å komme på lista,, hvertfall i Drammen! 

Hadde blitt veldig glad om dere som leser ville kommentere og ta en titt på bloggen min oftee :) 

Men halo,, det var jo ikke dette jeg skulle blogge om veel ? :) 
Jaja,  Ahh, i morgen har jeg Engelsk-Tentameeen :(  Øve daaa :P 


Øve + Musikk,,  ALWAYS! :)

Ååh, DØR av tanken.. Igår var jeg hos en venn, hun bor i Sande og vi skulle til Drammen for å se på film på KinoCity,, Så Breaking dawn! Åh, jeg skvatt på slutten! Men uans. Filmen var ferdig rundt 6 tiden.. Når vi hadde gått ut ringte vi til søsteren hennes og spurte når bussen til Sande gikk.. og hun bare,, for 5 min siden.. Neste buss går klokken 7.. og vi bare hææ? klokka er liksom 5 over 6 og vi må bli her helt til klokka sju.. Så gikk vi til Magasinet ( Shoppingsenter) som selfølgelig stengte så vi måtte gå ut.. og så gikk vi helt til gulskogen til en venn for å spørre om å låne 10 kr til bussen.. men hun var jo ikke hjemme ( OFC ) så fant jeg ut at jeg hadde en 50 lapp i lomma og så måtte vi gå ut til strømsø igjen og så rakk vi akkurat bussen. når vi kom til bussholderplassen i sande gikk vi ut.. det var Klissmøørkt og det er ikke gatelys der og ikke gangvei heller og vi hadde ikke reflekser.. så ingen kunne se oss.. hver gang noen kjørte forbi bare hoppa vi ut i grøfta.. Og så kom vi hjem til vennen min klokka 8! :) hahah,, Brukte liksom 2 timer.. lol :) 

ORKER IKKE ØVEE, Blir så ukonsentrert :P hahah.. Åh, vedder for at jeg glemmer grammarboken til i morgen og penger til godteri hahaha.. så typisk meeg! :P 

-Kaja<3

Justin Bieber: Mistletoe 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

byl16

byl16

13, Drammen

Heei<3 Jeg heter kaja, 13 år og bor i drammen. blogger og hva som helst. STAY TUNED<3

Kategorier

Arkiv

hits